‍ تکنیک های طلایی ارتباط با نوجوانان

طعم خوب پذیرفته شدن فرزندتان را بپذیرید.
پذیرش او می تواند بسیار به شما کمک کند.
تصور رویایی که از فرزندتان در ذهن دارید را فراموش کنید.دختر و پسری که امروز مقابل شما ایستاده،فرزندتان است و پذیرش او با تمام خصوصیاتش هم آرامش شما را بیشتر می کند و هم در او احساس خوب عشق بی قید و شرط را بوجود می آورد.
البته منظور ما این نیست که هر رفتار غلطی را تایید کنید و به دنبال تغییرات مثبت نباشید بلکه کاری کنید تا او احساس کند مثلا ممکن است مدل موهایش را نپسندید اما این لطمه ای به دوست داشتن او نمی زند.

ارتباط کلامی و غیر کلامی را فراموش نکنید
وقتی فرزندتان کوچک است با او بازی می کنید،او را در آغوش می کشید .با هم به پارک می روید ،شبها برایش قصه می گویید و وقتی خوابید ،صورتش را می بوسید اما وقتی بزرگ تر می شود،این رفتارها کم رنگ شده و تعامل تان به بکن ،نکن های خسته کننده و مسائلی پیرامون درس و مدرسه محدود می شود.بوسیدنش سخت تر شده و حرف ها نگفته تان بیشتر می شود.
نگذارید بلوغ با آمدنش بین شما فاصله بیاندازد.
پدر و پسری که هفته ای یکبار با هم به پیاده روی می روند،مادر و دختری که گاهی به بهانه خرید یا درست کردن کیک و یا هر بهانه ی دیگری با هم خلوت می کنند و حرف می زنند ،از این روزها به سادگی عبور خواهند کرد.
فضایی ایجاد کنید که فرزندتان بتواند با شما حرف بزند.محبت تان را مثل روزهای کودکی به او نشان دهید.
نوجوانی مرحله ایست که می گذرد اما مهم این است که کنار فرزندتان باشید تا به خوبی از آن عبور کند.شما به عنوان والدین او باید در شکل گیری هویت مستقل به او کمک کنید .باید مسائل جنسی ،خود داری و مراقبت از حریم شخصی را به او بیاموزید.

‏JOin
‏https://telegram.me/psysh

  دکتر مهدی شاهمرادی
  روانشناس بالینی
 روانکاو و روانسنج